Вијести

article
Овим путем вас обавјештавамо да Закон о измјенама и допунама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ („Службени гласник БиХ“, бр. 8/17) ступити на снагу сутра 15. фебруара 2017. године.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо вас да је у данашњем броју дневних новина "Глас Српске" (02.02.2017.година) објављен Јавни позив за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја.
article
Куглашки клуб „Козара“ из Градишке и ове године као и претходне подржао је кампању „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“ коју проводе Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез и јединице локалне самоуправе.
article
Представници Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто – мото савеза Републике Српске данас су посјетили удружењу „Down sy i mi“ Том приликом директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић поводом новогодишњих и божићних празника особама са dawn синдромом уручили су пакетиће и едукативну литературу везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у петак 23. децембра 2016. године у ЈУ ЦСШ "Петар Кочић" у Србцу одржали су предавање и промовисали филм „Живот послије живота“, с циљем оспособљавања ученика завршних разреда за правилно и безбједно кретање у саобраћају.
article
Срећне и безбједнe празниke жели Вам  Агенција за безбједност саобраћаја Републике...
article
Данас, са почетком у 10,00 часова у парку „Петар Кочић“ прес конференцијом представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза Републике Српске и Града Бања Луке озваничили су почетак кампање „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“/“СРЕЋНА НОВА БЕЗ ЖРТАВА“.
article
Представа „Мирка“ намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају у сриједу 07.12.2016. године изведена је пред бројним малишанима Општине Шипово.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, јединице локалне самоуправе, компанија „Molson Coors“ као стратешки партнер и Радио Телевизија Републике Српске као медијски покровитељ у периоду од 16. децембра 2016. године до 31. јануара 2017. године реализоваће превентивну кампању под називом „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“/„СРЕЋНА НОВА, БЕЗ ЖРТАВА“.
article
Представа „Мирка“ намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају у протеклој седмици изведена је пред бројним малишанима Угљевика и Пала.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS