Вијести

article
У уторак 14. априла у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХI сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске. На ХI сједници Савјета за безбједност саобраћаја је разматрана Информација o прегледу броја саобраћајних незгода за период јануар-март 2015. година, као и Извјештај о реализацији Стратегије за безбједности саобраћаја 2013-2022 и финансирањe безбједности саобраћаја. На наведеној сједници Савјета донесени су бројни битни закључци.
article
Срећне и безбједне празнике  жели Вам  Агенција за безбједност саобраћај Републике Српске
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама.
article
Данас у препуној дворани Позоришта у Граду Приједору у организацији Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске, одржано је извођење представе „Мирка“. Наведена представа изведена је у два термина у 11,00 (прво извођење) и у 12,00 часова (друго ивођење). Дјеца су из позоришта изашла препуни утисака. Глумци кроз игру и смијех научили су дјецу основна правила понашања у саобраћају.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, заједно са Генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић, те представницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова и локалних управа 23. и 24. марта 2015. године посјетили су пољопривреднике Семберије и Посавине.
article
Представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у уторак 24. марта 2015. године одиграна је пред основцима Града Требиња, док је 25. марта 2015. године одиграна пред основцима Општине Билеће.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 23. марта до 05. априла 2015. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2014. години припремила је и реализовала образовну представу, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
У периоду од 15. децембра 2014. године до 31. јануара 2015. године у Републици Српској спроведена је превентивна кампања под називом „СТОП АЛКОХОЛУ НА ТОЧКОВИМА“. Тим поводом у организацији „Буди мушко“ активисти клуба Бања Лука реализовали су едукативно-забавног карактера акцију у пољопривредној школи, као и у школи ученика у привреди.
article
У Републици Српској у току је превентивне кампање под називом „Учинимо старост безбједном“, чији је основни циљ утицати на промјену ставова код пјешака о начину кретања коловозом ноћу, као и према употреби свјетлоодбојних прслука или других средстава за освјетљавање пјешака те возачима да се укаже на потребу опрезнијег кретања у насељу, ван насеља и у зонама школа као и на другим мјестима гдје се могу очекивати пјешаци.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS