Вијести

article
Протеклих година Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја проводила је превентивну кампању за возаче трактора и осталих пољопривредних и радних машина. Због околности у Републици Српској изазване пандемијом вируса ковид-19 и уведеним ванредним стањем није се у могућности провести кампања на начин како се до сад проводила.
article
Дана 25. марта 2020. године одржан је онлајн састанак Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Белгија. Тема састанка је била измјене и допуне директиве 2008/96/ЕЦ која се односи на управљање безбједношћу саобраћајне инфраструктуре, као и представљање најважнијих активности на унапређењу безбједности саобраћаја свих пуноправних чланица овог Савјета.
article
Влада Републике Српске 16. марта 2020. године на ванредној сједници одржаној у Бањој Луци донијела је Одлуку о проглашењу ванредне ситуације за територију Републике Српске због епидемиолошке ситуације у Републици Српској усљед појаве корона вируса 2019-nСoV.
article
У Административном центру Владе Републике Српске јуче је одржана IV редовна сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Данас и сутра у просторијама UNDP-a у Сарајеву одржава се радионица посвећена одрживом развоју ( Sustainable Development Goals –SDGs), као и безбједности друмског саобраћаја (прикупљање података, индикатори безбједности друмског саобраћаја) а учешће на радионици узели су и представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић и Руководилац Одсјека за возаче, путеве и возила, др Милан Тешић јуче су посјетили Саобраћајни факултет у Београду и том приликом са деканом проф. др Небојшом Бојовићем, шефом Здружене катедре за безбедност саобраћаја и друмска возила проф. др Крстом Липовцем и проф. др Далибором Пешићем продеканом за научно-истраживачки рад, разговарали о пројектима који су у току, као и о будућим пројектима и активностима које ће допринијети унапређењу безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске.
article
Ученици Гимназије у склопу предмета демократија и пројекта „Ја грађанин“ у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја организовали су едукативно предавање на тему „Подизање свијести грађана о опасностима у саобраћају“.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић посјетио је Саобраћајни факултет у Добоју и том приликом са деканом Зораном Ћургузом разговарао о досадашњој сарадњи као и будућим пројектима које Агенција планира реализовати са Саобраћајним факултетом.
article
Синоћ, 20.02.2020. године у Народном позоришту Републике Српске одржана је јубиларна 20-та по реду манифестација „Избор аутомобила године у Републици Српској“. Организатор манифестације била је раедакција “Саобраћај и ми”.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић и замјеник Агенције Милија Радовић јуће су боравили у радној посјети код Градоначелника Бијељине Миће Мићић.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab