Вијести

article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и Генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске Ранко Бабић 05. јануара 2018. године поводом новогодишњих и божићних празника посјетили су удружење дјеце и одраслих са дауновим синдромом.
article
Поштовани, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели Вам срећне и безбједне...
article
У оквиру кампање „Ако мислиш пити, возач немој бити!“, караван „Прослави одговорно“ 22.децембра 2017.године посјетио је Милиће. Тим поводом у сали за састанке у згради Општине Милићи одржан је радни састанак руководства општине и представника Општина Власеница и Сребреница, Агенције за безбједност саобраћаја РС, МУП-а, Ауто – мото друштава, Ауто – мото савеза РС, омладинског сектора и других заинтересованих страна.
article
Општина Србац ће ускоро формирати Савјет за безбједност саобраћаја и кренути са израдом стратегије из ове области како би се у још већој мјери смањио број саобраћајних незгода на подручју ове општине. Ово је један од закључака са састанка начелника општине Србац Млађана Драгосављевића са директором Агенције за безбједност саобраћаја РС, Милијом Радовићем.
article
БАЊАЛУКА - У Републици Српској (РС) је за 11 мјесеци ове године из саобраћаја искључено 13.700 возача због присуства алкохола у крви. Како би био смањен број пијаних возача и повећана безбједност саобраћаја, Министарство саобраћаја и веза РС, Министарство унутрашњих послова (МУП) РС, Агенција за безбједност саобраћаја РС, Ауто-мото савез (АМС) РС, Републичка управа за инспекцијске послове, јединице локалне управе и компанија "Молсон корс" као стратешки партнер, реализоваће превентивну кампању под називом "Прослави одговорно! Ако мислиш пити, возач немој бити!".
article
Сутра прес конференцијом која ће се одржати у међународном прес центру хотелa Босна у Бањој Луци почеће превентивна кампања „ПРОСЛАВИ ОДГОВОРНО“ Ако мислиш пити, возач немој бити! Поводом почетка кампање у парку „Петар Кочић“ сутра са почетком у 10,00 часова биће уприличен низ активности: специјализовано возило пуштаће поруке које се односе на кампању, дјелиће се леци, плакати, мајице, те спроводити активности са "пијаним наочарима" (наиме, тзв. "пијане наочаре" представљају посебан тип наочара, које са одређеном технологијом симулира видно окружење лица које са налази у алкохолисаном стању).
article
Директор Европског савјета за безбједност саобраћаја госп. Антонио Авеносо је упутио званични позив за чланство госп. Милији Радовићу, директору Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, у којем је нагласио важност чланства Агенције и њен допринос на унапређењу безбједности саобраћаја у Републици Српској као и у региону.
article
У основној школи "Доситеј Обрадовић" у мјесту Разбој у општини Србац у сриједу 06. децембра почела je кампања "Буди видљив, не буди фигура". Поводом почетка кампање Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза организовали су саобраћајно-образовно предавање и подјелу разгледница са превентивном поруком ученицима наведене школе.
article
У периоду од 13. новембра до 06. децембра 2017. године у градовима Требињу, Источном Сарајеву, Бијељини и Бањој Луци одржане су радионице на тему „Управљање брзинама у насељу“ и „Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе“.
article
Малишани Модриче и Србца у новембру мјесецу су имали прилику да погледају извођење саобраћајне представе „Мирка“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS