Вијести

article
Поводом почетка наведене кампање, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и представници Ауто-мото савеза Републике Српске посјетили су данас ОШ „Десанка Максимовић“ у Општини Оштра Лука.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провешће у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара 2017. године медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Број регистрованих аутомобила у Републици Српској и ове године као и претходних има тренд раста. У Републици Српској у 2016. години број регистрованих возила износио је 370 767, за 25 131 возила више него у 2015. години.
article
Ученици Гимназије „Јован Дучић“ из Требиња савладали су екипу Центра јавне безбједности Требиње резултатом 4:3 у пријатељски одиграној фудбалској утакмици. Утакмица је одиграна у спортској дворани „Милош Мрдић“ као подршка кампањи „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“ коју проводе Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, јединице локалне самоуправе, компанија „Molson Coors“ као стратешки партнер и Радио Телевизија Републике Српске као медијски покровитељ.
article
Овим путем вас обавјештавамо да Закон о измјенама и допунама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ („Службени гласник БиХ“, бр. 8/17) ступити на снагу сутра 15. фебруара 2017. године.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо вас да је у данашњем броју дневних новина "Глас Српске" (02.02.2017.година) објављен Јавни позив за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја.
article
Куглашки клуб „Козара“ из Градишке и ове године као и претходне подржао је кампању „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“ коју проводе Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез и јединице локалне самоуправе.
article
Представници Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто – мото савеза Републике Српске данас су посјетили удружењу „Down sy i mi“ Том приликом директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић поводом новогодишњих и божићних празника особама са dawn синдромом уручили су пакетиће и едукативну литературу везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у петак 23. децембра 2016. године у ЈУ ЦСШ "Петар Кочић" у Србцу одржали су предавање и промовисали филм „Живот послије живота“, с циљем оспособљавања ученика завршних разреда за правилно и безбједно кретање у саобраћају.
article
Срећне и безбједнe празниke жели Вам  Агенција за безбједност саобраћаја Републике...

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS