Вијести

article
У Зворнику реализован пројекат под називом "Кад се живот преокрене". Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола.
article
Средњошколци у Милићима, ученици трећег и четвртог резреда, данас су присутвовали предавању о безбједности у саобраћају које је у СШЦ "Милутин Миланковић" у Милићима организовала Агенција за безбједност саобраћаја РС кроз пројекат „Када се живот преокрене“.
article
У Општини Језеро малишани ОШ „Вук Карађић“ данас су имали прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Првачићима у основним школама на подручју општине Прњавор јуче су уручени саобраћајни буквари „Пажљивко“ од стране директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Новице Крунић и начелника општине Прњавор, Дарка Томаш. Буквари и сликовнице поклон су од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије за све првачиће Републике Српске.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учешће на трећој националној конфертенцији о безбедности деце као путника која се одржава у Новом Саду.
article
Mинистар унутрашњих послова Србије Александар Вулин и директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић данас су у Основној школи "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву првачићима подијелили бојанке и сликовнице о безбједности саобраћаја.
article
Дјечија представа под називом ,,Мирка” изведена је у Центру за културу општине Станари а прилику да прате ово дјело имали су ученици од првог до трећег разреда основне школе. Представа је реализована уз сарадњу са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Јуче је у Милићима одржан састанак Савјета за безбједност саобраћаја општине Милићи на коме је присуствовао и замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја РС Милија Радовић са сарадницима. Повод доласка везан је за реализацију пројекта уређења школског степеништа који је заједно са општином Милићи финансирала Агенција за безбједност саобраћаја РС.
article
Вишеградски средњошколци данас су имали прилику да се упознају о опасностима у саобраћају кроз причу Дејана Трнинића из Бањалуке који је у саобраћајној незгоди задобио повреде са трајним посљедицама.
article
Ученици завршних разреда Средњошколског центра у Фочи данас су се кроз потресно свједочење Дејана Трнинића, који је прије 22 године тешко повријеђен у саобраћајној несрећи, могли упознати колико је важно поштовати саобраћајна правила.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS