Вијести

Агенција за безбједност саобраћаја од 02.04.2013. године налази се у новим просторијама које је добила на кориштење од Министарства саобраћаја и веза Републике Српске. Нова адреса Агенције за безбједности саобраћаја је Змај Ј. Јовановића 18. Агенција за безбједност саобраћаја пресељењем у своје просторије уштедјела је на закупу, а услови за рад у новим просторијама су значајно бољи.
article
Дана 15.04.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржаће се састанак поводом обиљежавања Међународне седмице безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Састанак ја заказан ради утврђивања програма обиљежавања Међународне седмице безбједности саобраћаја у Републици Српској koja ће се обиљежавати у периоду од 06. до 12.маја 2013. године. Састанку ће присуствовати бројни субјекти за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Ауто-мото савезом Републике Српске, јединицама локалне самоуправе и радио станицама у периоду од 01. aприла до 29. априла 2013. године проводи превентивну медијску кампању под називом „Вежи појас – сачувај живот!“
article
Данас, у просторијама административне службе општине Челинац с почетком у 12.00 часова одржан је састанак поводом реализације превентивне кампање „Пази, путни прелаз, воз има предност“ која ће се у Републици Српској проводити од 11. до 28. марта 2013. године.
article
Дана 25. марта 2013. године у 11. 00 часова у просторијама Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије потписан је Протокол о сарадњи између Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Свјетска здравствена организација објавила је глобални извјештај о стању безбједности саобраћаја. Босна и Херцеговина налази се на 74 страни тог извјештаја. Извјештај показује да је у 2010. години на путевима широм свијета смртно страдало 1.240.000 људи. Неприхватљиво велики број настрадалих представља огроман проблем за све заједнице, као и за националне економије.
article
Дана 25. марта 2013. године у 11.00 часова у просторијама Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије планирано је потписивање Протокола о међусобној сарадњи између Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Дана 11.03.2013. године представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза, Жељезница Републике Српске и Републичке инспекције посјетили су бањалучку мјесну заједницу Дервиши, одакле је најављена превентивна кампања „Пази пружни прелаз – воз има предност“, која ће се у Републици Српској проводити од 11. до 28. марта 2013. године.
Дана 01.03.2013. године представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Административне службе општине Зворник посјетили су Челoпeк, код Зворника.
article
У периоду од 11.03. до 28.03. марта реализоваће се превентивна кампања по називом „Пази пружни прелаз - воз има предност“, док ће се медијска кампања реализовати у периоду од 18. марта до 28. марта 2013. године.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS