Вијести

article
Ријеч је о превентивним активностима које агенција проводи у току године, а свјетлоодбојне прслуке и наруквице, као и слагалице добило је свих 60 малишана из старијих васпитно -образовних група.
article
Представа „Мирка“ је образовна представа намјењена дјеци првих, других и трећих разреда основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају, а изводе је глумци Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.
article
НОВА ТОПОЛА – Предавањем о значају правовременог уочавања трактора од стране других учесника у саобраћају, кориштењем жутог ротационог свјетла и исправном вожњом трактора и других пољопривредних машина на јавним путевима, данас у Новој Тополи код Градишке озваничен је почетак превентивне кампање „Освјетлај образ домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у периоду од 11. марта (петак) до 31. марта (четвртак) 2022. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Малишани ОШ „Петар Петровић Његош“ у Општини Теслић, у петак 04. марта 2022. године имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
У Општинама Трново и Пале, малишани основних школа имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић истакао је да ће низ активности Министарства и Агенције за безбједност саобраћаја у овој години бити усмјерен на превенцију, како би се што више смањио број саобраћајних незгида са смртно страдалима.
article
МОДРИЧА – Извођењем саобраћајно-превентивне представе „Фазонкове саобраћајне чаролије“ и подјелом превентивних материјала ученицима нижих разреда Основне школе „Свети Сава“ у Дугом пољу код Модриче у петак (11. фебруар 2022.) је озваничен почетак републичке превентивне кампање „Буди видљив – не буди фигура“.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 11. фебруара до 31. марта 2022. године провешће превентивну кампању "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
БИЈЕЉИНА, 28. ЈАНУАРА /СРНА/ - У Бијељини су данас додијељене ауто-сједалице за бебе рођене 1. јануара, а циљ ове активности Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске јесте да популарише везивање сједалица и омогући безбједан превоз најмлађих учесника у саобраћају. Ауто-сједалице су добиле четири бебе рођене у Бијељини и једна у Зворнику.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS