Вијести

article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са савјетником Министра саобраћаја и веза Војиславом Кршић и генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић посјетили су данас Основну школу „Петар Петровић Његош“ у Масловарама, Котор Варош како би на симболичан начин, првих дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организовали су радионице на тему „Савремени методе праћења безбједности саобраћаја у јединицама локалне самоуправе“.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, директор Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије Крсто Липовац и генерални секретар Ауто-мото савеза посјетили су данас Основну школу „Јован Јованововић Змај“ у Требињу, како би на симболичан начин, прве седмице нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске склопила је уговор са дјечијим часописом „Јежурко“. Од септембра мјесеца 2014. године у дјечијем часопису „Јежурко“ објављиваће се чланци и илустрације на тему безбједност дјеце у саобраћају.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза посјетили су данас Основну школу „Милан Ракић“ у Карановцу, како би на симболичан начин, првога дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају.
article
Почетак наредне недјеље значи и почетак нове школске године, а то је знак возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца . Безбједност у саобраћају је дио опште безбједности сваке земље. Један од примарних циљева је подизање свијести јавности о трагичном страдању људи у саобраћајним незгодама и превенција истих.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организује радионице на тему „Савременe методе праћења безбједности саобраћаја у јединицама локалне самоуправе“.
article
Свјетска организација за превенцију у саобраћају (La Prévention Routière Internationale) је објавила годишњи извјештај (PRI Annual Report 2013) о активностима широм свијета у области превенције на путевима за 2013. годину. Унутар овог извјештаја представљене су и активности Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске на унапређењу безбједности на путевима.
article
Дана 21.08.2014. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак координационе групе на коме су се разматрале активности које ће се спровести пред почетак и током првог мјесеца (септембра), нове школске године.
article
На територији Републике Српске у последњих неколико дана пале су велике количине кише, које се између осталог проузроковале отежано одвијање саобраћаја, а на неким дионицама и потпун прекид саобраћаја. Ови путем позивамо све учеснике у саобраћаја, а посебно возаче на опрез, те да се придржавају савјета и упозорења надлежних служби. Возаче позивамо да посебну пажњу обрате на постављену сталну и привремену саобраћајну сигнализацију.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab