Вијести

article
У Техничкој школи у Врању, одржано је 26. Републичко такмичење саобраћајних школа које од ове године има и међународни карактер, с обзиром да је учествовало и осам средњих школа из шест земаља у окружењу.
article
Саобраћајни факултет у Добоју организовао је „Дан отворених врата“, а том приликом сви студенти су имали прилику да испробају симулатор превртања возила као и стрму раван, те да виде значај везивања појаса.
article
Управа за полицијску обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске у уторак (26. март 2019.) је поводом Дана полиције Републике Српске организовала манифестацију "Дан отворених врата" за малишане бањалучких вртића, те ученике основних школа и штићенике дома "Рада Врањешевић" ради њиховог упознавања о полицијским пословима и задацима, као и опреми.
article
Учешће у наведеном састанку узела је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као пуноправна чланица Европског Савјета заједно са осталима чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћајa на нивоу Европске уније.
article
У Кино сали у Новом Граду у петак 22. марта је одржана представа "Мирка" за ученике првих, других и трећих разреда основних школа "Свети Сава" и "Вук Караџић".
article
БАЊАЛУКА - Док се возило лагано ротира све до момента када су му дословно точкови у ваздуху, из све снаге држим волан. Кроз главу ми пролазе двије мисли: шта би се тек догодило да је брзина превртања већа и шта би било да нисам ставио појас? Укратко, то су утисци тестирања симулатора превртања возила, који су у петак код Техничке школе у Бањалуци испробали и новинар и фоторепортер "Независних".
article
Едукативна представа „Мирка“ која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста данас је одржана у нашој општини у организацији Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја и Општине Козарска Дубица .
article
ШАМАЦ - Подјелом жутих ротационих свјетала, свјетлоодбојних 3М трака за боље уочавање трактора и саобраћајно-превентивних материјала шамачким пољопривредницима у четвртак (14. март 2019.) је у Мјесној заједници Тишина у општини Шамац озваничен почетак традиционалне републичке превентивне кампање Осветлај образ, домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом".
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја, и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 12. марта (уторак) до 31. марта (недјеља) 2019. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
У бањалучком Дому омладине 07. марта 2019. године за малишане ОШ „Бранко Радичевић“ и ОШ „Доситеј Обрадовић“ одржана је представа „Мирка“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS