Вијести

article
У Рукометној сали Града Добоја 26. септембра 2014. године, као вид помоћи и солидарности према поплављеним градовима, од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије изведена је едукативна представа „Пажљивко“.
article
У Центру за културу Града Бијељине 25. септембра 2014. године, као вид помоћи и солидарности према поплављеним градовима од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије изведена је едукативна представа „Пажљивко“ за око 400 дјеце основних школа.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у марту 2013. године потписале су Протокол о сарадњи међу двјема Агенцијама. У циљу реализовања сарадње представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије заједно са представницима Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске посјетиће 25. септембра 2014. године Град Бијељину и 26. септембра 2014. године Град Добој.
article
Јуче, 22. септембра у периоду од 10,00 до 16,00 часова у Видовданској улици, Градишка, традиционално, тринаести пут по реду је обиљежен „Међународни дан без аутомобила“.
article
Данас, у периоду од 11,00 до 13,00 часова на Тргу Крајине, Бања Лука, обиљежен је „Међународни дан без аутомобила“. У овиру манифестације „Дан без аутомобила“ на Тргу Крајине Ауто-мото савез Републике Српске поставио је саобраћајни полигон за едукацију дјеце предшколског и раног школског узраста, гдје је организовано такмичење заинтересованих бициклима на полигону спретности и дјечије игре.
article
У Tеслић 21. септембра, под покровитељством Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, у организацији Стручне институције за техничке прегледе возила Републике Српске, одржан је пети по реду стручни скуп „Технички преглед возила Републике Српске 2014. године“.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић посјетили су данас Основну школу „Петар Кочић“ у Приједору како би на симболичан начин, првих дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
Дана 17.09.2014. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржана је презентација рачунарског програма „PTV VISUM SAFETY“, од стране господе Горана Јовановића, директора предузећа Appia, д.о.о. Љубљана, Република Словенија и консултанта компаније PTV господина Geralda Lamprechta.
article
Сваке године, а ове године од 16.-22. септембра обиљежава се Европска недјеља мобилности у земљама Европе, под слоганом „Наше улице, наш избор“. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске, јединице локалне самоуправе и други субјекти ће се придружити иницијативи „Наше улице, наш избор“ (22.09.2014. године).
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са савјетником Министра саобраћаја и веза Војиславом Кршић и генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић посјетили су данас Основну школу „Петар Петровић Његош“ у Масловарама, Котор Варош како би на симболичан начин, првих дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab