Вијести

article
У четвртак 16. априла у Требињу, а у организацији Привредне коморе Републике Српске организовано је „Усклађивање републичких редова вожње“. Том приликом, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, презентовала је главне смјернице за унапређење безбједности саобраћаја возног парка и укатко представила анкетни упитник за руководиоце саобраћајем у предузећима. Усаглашена верзија анкетног упитника биће прослијеђена превозницима преко Привредне коморе Републике Српске. Такође, директор Агенције за безбједност саобраћаја је уручио захвалнице свим превозницима који су узели активно учешће у превентивним активностима које је спроводила Агенција за безбједност сабраћаја у току 2014. године.
article
Предтава „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у петак 17.04.2015. године одиграна је пред основцима Општине Градишка.
article
У уторак 14. априла у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХI сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске. На ХI сједници Савјета за безбједност саобраћаја је разматрана Информација o прегледу броја саобраћајних незгода за период јануар-март 2015. година, као и Извјештај о реализацији Стратегије за безбједности саобраћаја 2013-2022 и финансирањe безбједности саобраћаја. На наведеној сједници Савјета донесени су бројни битни закључци.
article
Срећне и безбједне празнике  жели Вам  Агенција за безбједност саобраћај Републике Српске
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама.
article
Данас у препуној дворани Позоришта у Граду Приједору у организацији Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске, одржано је извођење представе „Мирка“. Наведена представа изведена је у два термина у 11,00 (прво извођење) и у 12,00 часова (друго ивођење). Дјеца су из позоришта изашла препуни утисака. Глумци кроз игру и смијех научили су дјецу основна правила понашања у саобраћају.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, заједно са Генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић, те представницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова и локалних управа 23. и 24. марта 2015. године посјетили су пољопривреднике Семберије и Посавине.
article
Представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у уторак 24. марта 2015. године одиграна је пред основцима Града Требиња, док је 25. марта 2015. године одиграна пред основцима Општине Билеће.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 23. марта до 05. априла 2015. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2014. години припремила је и реализовала образовну представу, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS