Вијести

article
Почетак наредне недјеље значи и почетак нове школске године, а то је знак возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Дана 20.08.2013. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржаће се састанак на ком ће се разматрати информација о стању саобраћајне инфраструктуре у зонама школа коју је сачинила Агенција и преглед активности које ће предузети јединице локалне самоуправе за почетак нове школске године, достављене путем упитника.
article
Поводом почетка годишњих одмора и појачаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем посебно на местима где то није безбједно и дозвољено, али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза Републике Српске у октобру, 2013. године организоваће II стручни семинар на тему „Безбједност саобраћаја у локалним заједницама“.
article
У периоду од 05. јула до 15. јула 2013. године Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „Успори, живот је најважнији".
article
Дана 04.07.2013. године (четвртак) са почетком у 9,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржат ће се V сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.На V сједници Савјета за безбједност саобраћаја планирано је да се разматра извјештај ревизије учинка „Безбједност саобраћаја на путевима Републике Српске“, извјештај о обиљежавању Међународне седмице безбједности саобраћаја у Републици Српској, извјештај о проведеним радионицама у Бијељини и Бањој Луци, информација о стању безбједности саобраћаја у Републици Српској за првих шест мјесеци 2013. године, припреме за одржавање стручног семинара на тему „Улога локалне заједнице у безбједности саобраћаја и бројна друга питања.
У просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак...
На основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне...
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, као управна организација у саставу Министарства саобраћаја и веза, примљена је у чланство Свјетске организације за превенцију у друмском саобраћају PRI (La Prévention Routière Internationale).
Народна скупштина Републике Српске на 27 редовној сједници која је одржана...

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS