Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, као управна организација у саставу Министарства саобраћаја и веза, примљена је у чланство Свјетске организације за превенцију у друмском саобраћају PRI (La Prévention Routière Internationale).
Народна скупштина Републике Српске на 27 редовној сједници која је одржана...
article
У периоду од 03. јуна до 10. јуна 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „КАД ВОЗИШ НЕ ТЕЛЕФОНИРАЈ“
article
Агенција за безбједност саобраћаја у превентивној кампању под називом „ВРАТИМО ТРОТОАРЕ ПЈЕШАЦИМА“ која траје од 30. априла до 10. јула 2013. године позвала је све медије да се прикључе овој акцији и у складу са могућностима и програмском шемом своје радио станице емитује позив за доставу фотографија или кратки видео записа везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају (куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, зак закрчени тротоари и зелене површине и сл.). Медији који су подржали акцију су РТВ Козарска Дубица, Радио Билећа, Радио Гацко и Фри радио.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја и ЈП „Поште Републике Српске“, озваничили су почетак превентивне кампање „Пази, мотоциклиста у ретровизору!“, која је почела 23. и траје до 31. маја.
article
У периоду од 24. маја до 31. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, Центар за животну средину и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „ПОДИЈЕЛИМО ПУТ, ВОЗАЧИ НИСТЕ САМИ“
article
У периоду од 24. маја до 31. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, Поште Српске и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „ПАЗИ, МОТОЦИКЛИСТА У РЕТРОВИЗОРУ“.
article
Aгенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 30. априла 2013. године на веб страници Агенције www.absrs.org позвала је све заинтересоване да доставе своје фотографије или кратке видео записе везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају ( куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, закрчени тротоари и зелене површине и сл.). До 14.05.2013. године достављено је преко двадесет фотографија које можете погледати у фотогалерији под називом „Вратимо тротоаре пјешацима“.
article
У периоду од 06. до 12. маја 2013. године УН обиљежиле су другу Глобалну седмицу безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Република Српска ове године придружила се другим земљама широм свијета у обиљежавању друге Међународне седмице безбједности саобраћаја. Под слоганом „Сви смо ми пјешаци“ централна манифестација обиљежавања одржана је у петак 10.05.2013. године у Бањој Луци шетњом улицом Краља Pетра I Карађорђевића представника Владе Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, републичких органа и градске управе са дјецом из бањалучких вртића и основниих школа.
article
Дана 10.05.2013. године (петак) са почетком у 13.30 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци, Змаја Ј. Јовановића 18, одржаће се IV сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS