Вијести

article
Свјетска организација за превенцију у саобраћају (La Prévention Routière Internationale) је објавила годишњи извјештај (PRI Annual Report 2013) о активностима широм свијета у области превенције на путевима за 2013. годину. Унутар овог извјештаја представљене су и активности Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске на унапређењу безбједности на путевима.
article
Дана 21.08.2014. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак координационе групе на коме су се разматрале активности које ће се спровести пред почетак и током првог мјесеца (септембра), нове школске године.
article
На територији Републике Српске у последњих неколико дана пале су велике количине кише, које се између осталог проузроковале отежано одвијање саобраћаја, а на неким дионицама и потпун прекид саобраћаја. Ови путем позивамо све учеснике у саобраћаја, а посебно возаче на опрез, те да се придржавају савјета и упозорења надлежних служби. Возаче позивамо да посебну пажњу обрате на постављену сталну и привремену саобраћајну сигнализацију.
article
У радној посјети Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске  боравио је...
article
Поводом почетка годишњих одмора и појачаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем посебно на местима где то није безбједно и дозвољено, али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске конференцијом за медије која је одржана данас у 11,00 h у просторијама Прес центра Владе Републике Српске озваничили су почетак превентивне кампање "ОДУЗМИ ГАС, А НЕ ЖИВОТ“.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у период од 22. јула до 22. августа 2014. године превентивну кампању под називом "ОДУЗМИ ГАС, А НЕ ЖИВОТ“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез и Републички педагошки завод Републике Српске у току школске 2013./2014. године расписали су конкурс за ученике друге тријаде основних школа Републике Српске за избор најбољих ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по трећи пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Република Српска је доношењем „Стратегије безбједности саобраћаја 2013-2022“ и „Програма безбједности саобраћаја на путевима Републике Српске 2014 – 2018“, учинила значајан корак у управљању безбједношћу саобраћаја. У оквиру ових докумената значајна улога је дата унапређењу безбједности путне инфраструктуре и заштити рањивих учесника у саобраћају.





© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS