Вијести

article
Поштовани, имамо посебно задовољство да вам најавимо XII међународну конфернцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати под покровитељством Владе Републике Српске и Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
БАЊАЛУКА - Тренуци несавјесног понашања у младости Дејану и Зорану су промијенили животе. Грешке за воланом направљене прије више од двије деценије заувијек су их везале за колица.
article
В.д. директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић рекао је у нашем АТВ јутру да они из Агенције апелују колико год је у њиховој могућности на све учеснике у саобраћају да поштују ограничења, не конзумирају алкохол, али, како је рекао, то једноставно некада не долази до људи.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић и руководилац одсјека координацију, планирање и статистику Милан Илић узели су учешће на УСБС форум 2023 који је одржан на Златибору а у организацији Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Министарства унутрашњих послова Републике Србије.
article
У протеклим данима малишани Рогатице, Рудог и Чајнича имали су прилику да погледају представу „Мирка“ те са глумцима представе на шаљив начин науче основна правила у саобраћају.
article
ФОЧА – Манифестација „Дан безбједности саобраћаја општине Фоча“ окупила је у петак (6. октобар 2023.) на платоу Полицијске управе у Фочи предшколце, основце и средњошколце, који су се упознали са правилима понашања и потенцијално опасним ситуацијама у саобраћају.
article
На основу ЈАВНОГ ПОЗИВА за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурање и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја, објављеног 23. jуна 2023. године у дневним новинама "Глас Српске", Агенција за безбједност саобраћаја објављује ранг листу предложених пројеката.
article
Замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић рекао је да за 16 пружних прелаза у Приједору постоји могућност за укидање. "Данас је највише говора било о безбједности и могућности укидања пружног прелаза Тополик, а размотриће се даљи кораци везани за процедуру укидања и узети у обзир ставови мјештана да мора постојати погодна алтернативна соабраћајница ако дође до укидања", рекао је Радовић.
article
Поводом обиљежавања међународног дана без аутомобила у Добоју је основцима, средњошколцима и дјеци из вртића указано на правила безбједног учешћа у саобраћају, те промовисано пјешачење и употреба бицикла као здрави видови мобилности.
article
У Козарској Дубици организована је традиционална „21.школска бициклијада» Козарска Дубица – Моштаница на којој је учествовало око 150 ђака, наставници саобраћајних секција основних школа из наше општине и Костајнице, те ученици из дубичког Средњошколског центра „Никола Тесла“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS