Вијести

article
Град Зворник низом активности обиљежио је Европску недјељу мобилности која траје од 16. до 22. септембра 2021. године.
article
У Европи у периоду од 16. до 22. септембра одржава се највећи догађај посвећен одрживом урбаном саобраћају – Европска недјеља мобилности. Слоган овогодишње Европске недјеље мобилности је „Крећимо се одрживо! Останимо здрави!“.
article
У Општини Брод у суботу 18. септембра 2021. године одржана је активност под називом „Возим за здрав и безбједан живот“.
article
БАЊАЛУКА - "Европска недјеља мобилности" обиљежена је данас (17. септембар 2021.) на Тргу Крајине у Бањалуци.
article
Сваке године, па и ове године од 16 - 22. септембра обиљежава се Европска седмица мобилности, ове године под слоганом „Крећимо се одрживо! Останимо здрави!“,.
article
Службеници Полицијске станице Дервента, у оквиру кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“, протекле седмице одржали су низ едукативних предавања за дјецу како из централних, тако и из подручних основних школа.
article
Савјет, у чијем раду су, осим представника локалне управе, полиције и општинских установа, учествовали и представници републичке Агенције за безбједност саобраћаја и јавног предузећа “Путеви Српске”, донио је закључак којим је од надлежних институција Републике Српске и БиХ затражена информација о томе докле се стигло са активностима у вези са изградњом магистралних путева Фоча – Шћепан Поље и Фоча-Тјентиште, те реконструкцијом регионалног пута према Челебићима.
article
ЛАКТАШИ – Малишани из вртића „Принцеза Катарина Карађорђевић“ из Лакташа у петак (10. септембар 2021.) су у кругу ове предшколске установе учили основна правила безбједног учешћа у саобраћају кроз интерактивну представу „Фазонкове саобраћајне чаролије“.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић истакао је да је заштита дјеце, као учесника у саобраћају, примарни циљ активности Министарства и Агенције за безбједност саобраћаја, те да је неопходно знање најмлађих о понашању у саобраћају подићи на већи ниво.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS