Вијести

article
Са почетком у 10,00 и у 12,00 часова 17.5.2017. године у Центру за културу Општине Прњавор за малишане основних школа приређена је образовно-забавна представа „Мирка“. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
Матуранти Медицинске школе у Добоју јуче су имали прилику да испробају „пијане наочаре“ у склопу активности "Алкохол и млади возачи" коју спроводе заједно Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске.
article
Поводом 16. маја, Дана града Приједора, у организацији Бициклистичког клуба "Козара" Приједор и Туристичке организације одржана је 3. Бициклијада. Учествовало је преко 200 бициклиста свих узраста.
article
Након што су службеници Полицијских станица за безбједност саобраћаја из Добоја и Бања Луке у сарадњи са ученицима школских саобрћајних секција подржали IV УН-ову седмицу безбједности те организовали контролу брзина кретања возила, наведеним активностим придружили су се и службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја из Приједора заједно са ученицима саобраћајне секције из ОШ „Ћирило и Методје“ из Трнопља.
article
Више од 250 ђака Основне школе „Свети Сава“ из Рогатице у петак 12. маја 2017. године у сали ове школе учили су правила безбједног учешћа у саобраћају уз саобраћајно-образовну представу „Мирка“ и том приликом су им представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза уручили саобраћајне букваре и друге образовне материјале прилагођене дјеци раног школско узраста.
article
У оквиру IV УН-ове седмице безбједности која је посвећена брзини а која се ове године проводи под слоганом „СПАСИ ЖИВОТ#УСПОРИ“, данас су припадници Полицијске станице за безбеједност саобраћаја Бања Луке и школарци саобраћајне секције ОШ „Ђура Јакшић“ из Шарговца на Булевару Десанке Максимовић у Бањој Луци контролисали брзину кретања возила.
article
Данас, а почетком у 12,00 часова у Центру за културу Општине Рудо за малишане основних школа приређена је образовно-забавна представа „Мирка“. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
Јуче, са почетком у 13,00 и 14,00 часова у ОШ „Свети Сава“ у бањалучкој МЗ Лауш у два термина одиграна је образовно-забавна представа „Мирка“.
article
У оквиру IV УН-ове седмице безбједности jуче је на територији града Добоја, на магистралном путу М17, извршено мјерење брзине кретања возила. Контроли су присуствовали ученици саобраћајне секције из ОШ "Вук Караџић" Добој.
article
У оквиру IV УН-ове Седмице безбједности саобраћаја Агенција за безбједност саобраћаја подржава и Глобалне активности UNECESDG циљева који се односе на саобраћај.





© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS