Вијести

article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по десети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се 10. јубиларна међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Малишани дјечијег обданишта Трол из Дервенте заједно са својим тетама данас су учили о безбједном понашању у саобраћју.
article
ПРИЈЕДОР – Саобраћајно-образовна представа „Фазонкове саобраћајне чаролије“ изведена je у четвртак, (7. октобар 2021.) за ученике Јавне установе (ЈУ) Центар „Сунце“ у Приједору у оквиру обиљежавања међународне манифестације „Недјеља дјетета“.
article
Поводом „Недјеље дјетета“, у Дому омладине изведена је едукативна представа из области саобраћаја „Мирка“ којој су присуствовали ученици основних школа „Јован Цвијић“ и „Иво Андрић“.
article
БАЊА ЛУКА – Генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске (АМС РС) Ранко Бабић и директор Агенције за безбједност саобраћаја РС Новица Крунић у уторак (5. октобар 2021.) су у оквиру међународне манифестације „Недјеља дјетета“ традиционално посјетили Завод за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ и предали пригодне поклоне.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима.
article
Михајло Марјановић ученик ОШ „Соколац“ је освојио друго мјесто на конкурсу за најбољи ликовни рад, док је Војислав Филиповић из ОШ „Свети Сава“ из Фоче освојио друго мјесто на конкурсу за најбољи литерарни рад.
article
У оквиру кампање “Опрезни пазе на пружне прелазе” у Костајници и Крупи на Уни су одржани састанци на којима су учествовали представници општинских управа, Савјета за безбједност саобраћаја, Министарства саобраћаја и веза РС, Инспектората Републике Српске, Жељезница РС, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза, те ЈП “Путеви Републике Српске”.
article
ДОБОЈ – Представници Ауто-мото савеза Републике Српске (АМС РС) и Агенције за безбједност саобраћаја РС у петак (24. септембар 2021.) су у Основној школи „Радоје Домановић“ у Осјечанима код Добоја уручили ученику ове школе Сергеју Савићу бицикло за освојено прво мјесто у категорији ликовни радови у оквиру такмичења „Дјеца у саобраћају“.
article
Град Зворник низом активности обиљежио је Европску недјељу мобилности која траје од 16. до 22. септембра 2021. године.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS