Вијести

article
Јуче, у градској управи Зворник одржан је радни састанак представника Агенције за безбједности саобраћаја Републике Српске и Градске управе Зворник.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безједност саобраћаја  Републике Српске 
article
Општина Шамац је, у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја РС, реализовала пројекат „Побољшајмо безбједност дјеце у саобраћају“ и подијелила 76 аутосједалица родитељима дјеце која су рођена у 2020. години, а настањена на подручју општине Шамац.
article
Да ниједна ситуација не може утицати на успјешну сарадњу, него је чак може подићи на један виши ниво, показали су власенички Средњошколски центар „Милорад Влачић“ и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања "Нити једна чаша прије вожње", чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.
article
Aгенција за безбједност саобраћа Републике Српске и Министарство управе и локалне самоуправе 15. децембра 2020. године одржали су онлајн обуку за службенике у јединицама локалне самоуправе на тему: Унапређење безбједности саобраћаја кроз припрему приједлога пројеката у области безбједности саобраћаја.
article
Сутра, 16. децембра 2020. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „НИТИ 1 ЧАША ПРИЈЕ ВОЖЊЕ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2021. године.
article
Одржана IX Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“ у Бањој Луци. Због новонастале ситуације око пандемије КОВИД-19, конференција је одржана у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја путем видео линка, поштујући све епидемиолошке мјере у вези пандемије.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по девети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се IX Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS