Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у првој регионалној конференцији „БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЕРИ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ“ која се данас одржала у Београду а организатор конференције била је Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.
article
БАЊАЛУКА, 16. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Мјерење индикатора безбједности саобраћаја у Републици Српској у овој години показало је да је дошло до повећања процента кориштења сигурносног појаса, док су лошији показатељи када је у питању вожња под дејством алкохола и кориштења мобилног телефона током вожње.
article
Сутра, 17. децембра 2021. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2022. године.
article
У Општини Пелагићево малишани ОШ „Васа Пелагић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Ученици средње школе завршних разреда у Бијељини имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
У Општини Рибник малишани ОШ „Петар Кочић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
У Зворнику реализован пројекат под називом "Кад се живот преокрене". Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола.
article
Средњошколци у Милићима, ученици трећег и четвртог резреда, данас су присутвовали предавању о безбједности у саобраћају које је у СШЦ "Милутин Миланковић" у Милићима организовала Агенција за безбједност саобраћаја РС кроз пројекат „Када се живот преокрене“.
article
У Општини Језеро малишани ОШ „Вук Карађић“ данас су имали прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Првачићима у основним школама на подручју општине Прњавор јуче су уручени саобраћајни буквари „Пажљивко“ од стране директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Новице Крунић и начелника општине Прњавор, Дарка Томаш. Буквари и сликовнице поклон су од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије за све првачиће Републике Српске.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS