Вијести

article
Велики број мотоциклиста из свих крајева Босне и Херцеговине окупило се у недјељу 13. априла 2014. године на Тргу Крајине у Бањој Луци и том приликом почела је превентивна кампању под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске, Поште Српске те удружење мото клубова у периоду од од 13. до 22. априла 2014. године провешће превентивну кампању за мотоциклисте под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“
article
Поводом предстојеће 9. међународне конференције "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати у Зајечару у периоду од 09. до 11. априла, у просторијама Удружења новинара Србије одржана је конференција за медије.
article
Данас, у 11,00 часова представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза, Жељезница Републике Српске, Републичке инспекције и Града Бања Луке посјетили су пружни прелаз у Залужанима, те на симболичан начин започели превентивну кампању „Пази, воз има предност“ која ће се у Републици Српској проводити од 31. марта до 30. августа 2014. године. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Инспекторат Републике Српске, Жељезнице Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Јединице локалне самоуправе проводиће у периоду од 31. марта до 30. августа 2014. године превентивну кампању „Пази, воз има предност“. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.
article
Представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова (ЦЈБ Бијељина), Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савезa Републике Српске посјетиће 20. марта. 2014. године у 11.00 часова пољопривредно газдинство власника Душана Петровића у мјесту Доња Чађавица, Град Бијељина.
article
Радна верзија Програма безбједност саобраћаја на путевима у Републици Српској 2014. – 2018., настала је у оквиру пројекта Свјетске банке „Јачање стања и система безбједности саобраћаја у Републици Српској“ чији су имплементатор били ЈП „Путеви Републике Српске“, а провела га је шведска владина агенција „SweRoad“ уз сарадњу свих субјеката безбједности саобраћаја у Републици Српској.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 20. марта до 31. марта 2014. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Србије уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја (ЕТSC), Саобраћајног факултета, Универзитета у Београду, Криминалистичко полицијске академије и Факултета техничких наука из Новог Сада 06. марта 2014. године организовала је међународну научну конференцију „Индикатори перформанси безбедности саобраћаја“.
article
У Приједору 27.02.2014. године у сали Завода за изградњу Града Приједора одржан је први семинар на тему „Најчешће заблуде у безбједности саобраћаја“. Семинар је организовало Министарство унутрашњих послова Републике Српске – Центар јавне безбједности Приједор у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, а у склопу пројекта „Јачање капацитета саобраћајне полиције и локалне самоуправе“.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab