Вијести

article
У Градском парку у Добоју био је постављен вишенамјенски полигон за обуку ђеце у саобраћају и различите врсте симулатора, а све са циљем да се грађанима и јавности скрене пажња на одговорно учешће у саобраћају.
article
На Тргу краља Петра I Карађорђевића 7. јуна 2019. године је одржана манифестација „Дан безбједности саобраћаја у Граду Бијељина“ у оквиру које је организован низ образовних и превентивних садржаја за дјецу, младе и све остале учеснике у саобраћају, с циљем смањења броја смртних случајева и повреда у саобраћају за 50 одсто до 2020. године.
article
Представљањем ауто-симулатора на Тргу Крајине у Бањалуци, који на јединствен начин приказује које су опасности употребе мобилног телефона током вожње, озваничен је почетак кампање „Један позив мијења све – не користи телефон док возиш!“.
article
Малишани су имали прилику да погледају представу „Мирка“ те да уз глумце Академије умјетности Републике Српске науче нека основна правила понашања у саобраћају. Рјеч је о интерактивној представи која има за циљ да ученици раношколског узраста кроз представу и игру препознају опасности које вребају у саобраћају и кја их учи да буду добри и одговорни учесници у саобраћају.
article
У петак 10. маја низом активности у Бањој Луци је обиљежена V УН-ова Седмица безбједности саобраћаја.
article
У периоду од 6-12. маја ове године обиљежава се широм свијета Пета седмица безбједности саобраћаја Уједињених нација под слоганом "Лидерство у безбједности саобраћаја" односно "Спасимо животе- Рецимо то гласније". Агенција за безбједност саобраћаја је и ове године добила материјалну подршку од Свјетске здравствене организације за обиљежавање наведеног догађаја у Републици Српској.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по осми пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се VIII Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Драги наши учесници у саобраћају с обзиром да у наредним данима прослављамо најдражи празник, Агенција за безбједност саобраћаја жели ВАМ СРЕТНЕ И БЕЗБЈЕДНЕ ВАСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ, с поруком да их у миру и срећи прославите.
article
У Републици Српској данас је започела превентивна кампања “Нити 1 невезан појас”.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS