Вијести

article
Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Дејан Трнинић" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
Дан сјећања на погинуле у саобраћајним незгодама у Градишци обиљежен је у уторак (23. новембар 2021.) на платоу испред Културног центра у Градишци реалном симулацијом саобраћајне незгоде и пружањем прве помоћи повријеђеним особама
article
Акценат је стављен на уређење зоне основне и средње школе у ужем градском подручју Шипова. Пројекат је финансиран заједничким средствима Општине Шипово и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У Бањој Луци је данас обиљежен Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода. У склопу обиљежавања симулирана је саобраћајна несрећа и збрињавање повријеђених пацијената.
article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода
article
ПРИЈЕДОР, ПАЛЕ, БАЊА ЛУКА – Полагањем вијенца и прислуживањем свијећа на приједорском градском тргу, представници Ауто-мото друштва „Приједор“ и Полицијске управе Приједор, заједно с другим партнерским организацијама, у уторак (16. новембар 2021.) су обиљежили Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
У Центру за културу и спорт, малишани Дрвара јуче су одгледали саобраћајну образовну представу „Мирка“.
article
У Дому културе у Шипову 16. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Безбједност саобраћаја на пружним прелазима у Републици Српској је задовољавајућа, али ће се и даље радити на томе да сигурност буде додатно унапријеђена, поручено је након састанка на којем је представљен извјештај кампање “Опрезни пазе на пружне прелазе” у просторијама предузећа "Путеви Републике Српске" у Бањалуци.
article
У Центру за културу у Невесињу 09. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS