Вијести

article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја, Стручна институција техничких прегледа возила и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 12. марта до 31. марта 2018. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Представа „Мирка“ нови циклус извођења у 2018. години почела је у Општинама Калиновику, Чајничу и Фочи
article
Брисел- Више од 8.000 дјеце старости од 0 до 14 година је смртно страдало у саобраћајним незгодама у последњих 10 година у Европској унији. Од тога, половина дјеце је страдало као путници, трећина као пјешаци и 13% као бициклисти, наведено је у извјештају који данас објавио Европски савјет за безбједност саобраћаја (European Transport Safety Council).
article
Агенција за безбједност саобраћаја је по први пут учествовала на сједници Главног вијећа Европског савјета за безбједност саобраћаја, као пуноправна чланица међу свим осталим земљама чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћаја.
article
Представа „Мирка“ нови циклус извођења у 2018. години почиње у Општинама Калиновику, Чајничу и Фочи
article
Републичком кампањом под називом “Буди видљив, не буди фигура” настоји се повећати безбједност пјешака у саобраћају, посебно ноћу, и смањити број страдалих, истакао је данас у Приједору директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић. Радовић је данас у Приједору навео да је током прошле године за око 11 одсто смањен број смртно страдалих лица на путевима Српске.
article
На позив Омладинског савјета Милићи представници Агенције за безбједност саобраћаја 12. фебруара 2018. године посјетили су Средњошколски центар „Милутин Миланковић“ у Милићима.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја данас је одржан састанак са Маријом Маркановић предсједницом Мото клуба Безбједност Бања Лука и Витомиром Голушином предсједником Мото клуба Безбедност Србија.
article
Поводом дана сјећања на жртве страдале у саобраћајним незгодама, јуче 31. јануара 2018. године у Лакташима је организована активност симулације саобраћајних незгода.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у уторак 16. јануара 2018. године одржали су радни састанак са начелником и службеницима одјељења за стамбено-комуналне послове Општине Котор Варош.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS