Вијести

article
Као и претхпдних дана Агенција за безбједност саобраћаја и данас је одржала онлајн предавање за средњошколце техничког школског центра у Зворнику и Гимназије у Градишки.
article
У општини Станари је успјешно реализован пројекат под називом „Безбједност за најмлађе, за маме и тате".
article
Aгенција за безбједост саобраћаја и данас је одржла онлајн предавање за ученике СЦ „Љубиша Младеновић“ из Бања Луке и ЈУ СШЦ „Источна Илиџа“.
article
Због новонастале ситуације изазване Ковидом-19 представници Агенције за безбједност саобраћаја нису у могућности да едукацију врше као што је то била пракса претходних године, али едукацију врше путем онлајн предавања.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић одржао је данас радни састанак са начелником Општине Лакташи Мирославом Бојићем.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске сваке године редовно проводи едукацију у средњим школама.
article
Прошле године у Републици Српској смртно је страдало 15 пјешака, од којих троје дјеце, а циљ републичке превентивне кампање “Буди видљив – не буди фигура” јесте да се пјешацима скрене пажња на опасности приликом кретања коловозом, рекли су у Бистрици организатори ове кампање.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо Вас да је у дневним новина "Глас Српске" (22.02.2021.година) објављен Јавни позив за финансирање омладинских програма и пројеката безбједности саобраћаја намијењене омладинским савјетима јединица локалних самоуправа, омладинским организацијама и организацијама за младе.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 18. фебруара до 31. марта 2021. године провешће превентивну кампању "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Јуче, у градској управи Зворник одржан је радни састанак представника Агенције за безбједности саобраћаја Републике Српске и Градске управе Зворник.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS