Вијести

article
Дјечија представа под називом ,,Мирка” изведена је у Центру за културу општине Станари а прилику да прате ово дјело имали су ученици од првог до трећег разреда основне школе. Представа је реализована уз сарадњу са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Јуче је у Милићима одржан састанак Савјета за безбједност саобраћаја општине Милићи на коме је присуствовао и замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја РС Милија Радовић са сарадницима. Повод доласка везан је за реализацију пројекта уређења школског степеништа који је заједно са општином Милићи финансирала Агенција за безбједност саобраћаја РС.
article
Вишеградски средњошколци данас су имали прилику да се упознају о опасностима у саобраћају кроз причу Дејана Трнинића из Бањалуке који је у саобраћајној незгоди задобио повреде са трајним посљедицама.
article
Ученици завршних разреда Средњошколског центра у Фочи данас су се кроз потресно свједочење Дејана Трнинића, који је прије 22 године тешко повријеђен у саобраћајној несрећи, могли упознати колико је важно поштовати саобраћајна правила.
article
Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Дејан Трнинић" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
Дан сјећања на погинуле у саобраћајним незгодама у Градишци обиљежен је у уторак (23. новембар 2021.) на платоу испред Културног центра у Градишци реалном симулацијом саобраћајне незгоде и пружањем прве помоћи повријеђеним особама
article
Акценат је стављен на уређење зоне основне и средње школе у ужем градском подручју Шипова. Пројекат је финансиран заједничким средствима Општине Шипово и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У Бањој Луци је данас обиљежен Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода. У склопу обиљежавања симулирана је саобраћајна несрећа и збрињавање повријеђених пацијената.
article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода
article
ПРИЈЕДОР, ПАЛЕ, БАЊА ЛУКА – Полагањем вијенца и прислуживањем свијећа на приједорском градском тргу, представници Ауто-мото друштва „Приједор“ и Полицијске управе Приједор, заједно с другим партнерским организацијама, у уторак (16. новембар 2021.) су обиљежили Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS