Вијести

article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је данас на предавању "Безбједност младих у саобраћају"у Братунцу.
article
ВЛАСЕНИЦА, 20. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - У Власеници је данас обиљежена Европска недјеља мобилности у оквиру које је организовано предавање о "Безбједности дјеце у саобраћају" за основце и средњошколце, ликовна колонија, симулатор превртања, полигон спретности, пијане наочаре, те показна вјежба ватрогасаца и Црвеног крста на платоу испред зграде Пољопривредног факултета.
article
Помоћник министра саобраћаја и веза Републике Српске Драган Станимировић и директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић присуствовали су данас у Бијељини обиљежавању Европске седмице мобилности.
article
У периоду од 16 - 22. септембра обиљежава се Европска седмица мобилности. Као и претходних година и ове године Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, као и други субјекти безбједности саобраћаја ће подржати Европску седмицу мобилности
article
Измене Закона о Жељезницама Републике Српске које се односе на финансирање одржавања путних прелаза донеле су нови правилник о укрштању путева и пруга у Српској, који боље објашњава приступ путним прелазима и начин њиховог одржавања – нагласила је у Приједору на радном састанку у оквиру превентивне кампање „Опрезни пазе на путне прелазе“ Весна Вожни, помоћник министра за жељезнички, ваздушни и водни саобраћај у Републици Српској.
article
У Требињу до посљедњег мјеста испуњеној позоришној сали Културног центра Требиње у уторак, 13. септембра 2022. године, је за најмлађе Требињце изведена саобраћајно-образовна представа "Мирка".
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 10. СЕПТЕМБРА Циљ кампање "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад", у оквиру које је данас одржан тренинг у Источном Сарајеву, јесте смањити број незгода у којима страдају мотоциклисти, рекао је руководилац Одсјека за координацију, планирање и статистике Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милан Илић.
article
БАЊА ЛУКА – Дјеца као пјешаци, према статистичким подацима у протеклих пет година, чине више грешака у саобраћају и тако страдају, изјавио је у петак (9. септембар 2022.) у Бањој Луци руководилац Одсјека за возаче, путеве и возила у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске (РС) Никола Торбица.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Министарством просвјете и културе, Ауто-мото савезом Републике Српске и јединицама локалне самоуправе и ове године реализује превентиву кампању под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС, ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“.
article
Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске, уз техничку асистенцију пројекта „ЕУ за Цивилно Друштво (ЕУ4ЦД)“, који финансира Делегација Европске Уније, организовало је састанак Радне групе за израду Стратегије развоја локалне самоуправе у Републици Српској за период 2022-2028. година.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS