Вијести

article
Дана 10. јуна 2021. године у просторијама Градске управе Добој одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја града Добоја на којој је разговарано о свим протеклим али и будућим активностима и пројектима који су од значаја за заштиту и безбједност грађана у саобраћају.
article
ДОБОЈ: Дјеца још у вртићу уче основна правила понашања у саобраћају. То су нам потврдили и малишани добојског обданишта „Мајке Југовић“, које су посјетили из Градске управе и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и уручили им поклоне захваљујући којима ће још више научити о саобраћајним правилима и прописима.
article
Под генералним покровитељством предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, а у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, Ауто-мото савеза Републике Српске, Градске управе Добој, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Ауто-мото друштва „Добој“ и „Поште Српске“ а.д. Добој 10. и 11. јуна 2021. године одржаће се манифестација „Дани безбједности саобраћаја“ у Граду Добоју.
article
ПРИЈЕДОР - Више од 300 бициклиста, од најмлађих па до професионалних возача, били су данас дио “Шеснаестомајске бициклијаде” која је вожена улицама Приједора.
article
У протеклој седмици у Општини Источни Стари Град реализована је кампања "Лако је појас везати"
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у радионици у оквиру ТРАФСАФ пројекта која је одржана од 1. до 3. јуна 2021. године у Будви, Црна Гора
article
Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале данас су дијелили промотивни материјал у циљу подизања свијести о употреби сугурносног појаса возача, сувозача и путника у возилу, самим тим и смањења посљедица у саобраћајним незгодама, а све у оквиру кампање под називом „Лако је појас везати!“.
article
Симулацијама употребе безбједносног појаса на тијело возача и путника при чеоном судару и приликом превртања возила, као и саобраћајно-превентивним такмичењем за ученике бањолучке Средње техничке школе јуче 1. јун 2021.године су на Тргу Крајине у Бањој Луци спроведене превентивне кампање „Лако је појас везати!“ и „Звони да де виде! Нека блиста бициклиста“.
article
МАЊЕ ПОГИНУЛИХ НА ПУТЕВИМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. У периоду од 2011. године до 2020. године, на путевима Републике Српске смањен је број погинулих лица за 38.2% док је број тешко повријеђених лица смањен за 33.8%.
article
Уговор о суфинансирању шест пројеката у вези са безбједношћу саобраћаја, између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и омладинских савјета јединица локалних самоуправа, омладинских организација и организација за младе, потписан је данас у Бањалуци. Агенција је 22. фебруара објавила јавни позив за суфинансирање пројеката, рок за достављање приједлога био је 31. март и у том року стигло је 15 пријава, а подржано је шест пројеката у укупном износу 20.140 КМ, док је максимални износ средстава по једном пројекту био 3.500 КМ.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS