Вијести

article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учешће на 17. Конференција БСЛЗ која се одржала у Врњачкој Бањи, Република Србија.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске је својим присуством подржала "Прољетни АУТО ШОУ", који се организује у склопу акције "Сигурност на цестама", поводом обиљежавања дана града Бања Луке.
article
Представници Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске започели су данас на Сокоцу превентивну кампању чији је слоган „Лако је појас везати“, којом се жели подићи свијест грађана о значају везивања појаса у вожњи.
article
Безбједоносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
Безбједоносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске данас је одржан састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
Стратегијом о безбједности саобраћаја, анкетом бројања саобраћаја на пружним прелазима, те превентивном кампањом Министарство саобраћаја и веза, заједно са Агенцијом за безбједност саобраћаја и "Жељезницама Републике Српске" планира унаприједити ниво сигурности на пружним прелазима, рекла је помоћник министра саобраћаја и веза Српске Весна Вожни.
article
Сутра, 05. априла 2022. године са почетком у 12.00 часова у Административног центра Владе Републике Српске биће одржан састанак представника субјеката безбједности саобраћаја који проводе превентивну активност „Опрезни пазе на пружне прелазе“.
article
Ученици средње школе завршних разреда у Добоју, данас су имали прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Зорана Вујина" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
Данас је потписан споразум између Агенције за безбједност саобраћаја и Удружења грађана жртава саобраћајних незгода "Степ".

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS