Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће на XVI Meђународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локaлној заједници“ која се одржава на Копаонику.
article
ГРАДИШКА – Почетак републичке саобраћајне кампање „Лако је брзину смањити!“, која ће трајати до краја септембра ове године, озваничен је у уторак (15. јун 2021.) у Градишци. Кампања је усмјерена на смањење броја возача који не поштују ограничење брзине на путевима у Републици Српској.
article
У Добоју је данас званично отворена манифестација “Дани безбједности саобраћаја”. У оквиру манифестације, одржане су превентивне активности бесплатног техничког прегледа возила, обука дјеце из вртића на полигону за обуку дјеце у саобраћају, превентивна активност симулације коса раван и симулације превртања возила.
article
У оквиру манифестације “Дани безбједности саобраћаја”, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић присуствовао је свечаној академији поводом Дана Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета у Источном Сарајеву.
article
Дана 10. јуна 2021. године у просторијама Градске управе Добој одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја града Добоја на којој је разговарано о свим протеклим али и будућим активностима и пројектима који су од значаја за заштиту и безбједност грађана у саобраћају.
article
ДОБОЈ: Дјеца још у вртићу уче основна правила понашања у саобраћају. То су нам потврдили и малишани добојског обданишта „Мајке Југовић“, које су посјетили из Градске управе и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и уручили им поклоне захваљујући којима ће још више научити о саобраћајним правилима и прописима.
article
Под генералним покровитељством предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, а у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, Ауто-мото савеза Републике Српске, Градске управе Добој, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Ауто-мото друштва „Добој“ и „Поште Српске“ а.д. Добој 10. и 11. јуна 2021. године одржаће се манифестација „Дани безбједности саобраћаја“ у Граду Добоју.
article
ПРИЈЕДОР - Више од 300 бициклиста, од најмлађих па до професионалних возача, били су данас дио “Шеснаестомајске бициклијаде” која је вожена улицама Приједора.
article
У протеклој седмици у Општини Источни Стари Град реализована је кампања "Лако је појас везати"
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у радионици у оквиру ТРАФСАФ пројекта која је одржана од 1. до 3. јуна 2021. године у Будви, Црна Гора

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS