Вијести

article
Како би се пренијела порука свим возачима колико је важно поштовати ограничење брзине кретања возила, у Републици Српској је почела превентивна кампања под слоганом „ЛАКО ЈЕ БРЗИНУ СМАЊИИТИ“.
article
У Републици Српској 14. јуна 2023. године почеће превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ БРЗИНУ СМАЊИТИ“. Брзина је један од основних фактора ризика у саобраћају. Веће брзине кретања возила доводе до већих ударних брзина, а самим тим и до тежих повреда.
article
У просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, у петак 02.06.2023. године, одржан је састанак са представницима Свјетске банке у оквиру пројекта модернизације путева Босне и Херцеговине.
article
Изврсни математичари, ученици Гимназије, Машинске и Електротехничке школе тренутно се налазе на тродневном Математичком кампу у Вишеграду, заједно са својим наставницима и службеником за младе Градске управе, чланом УО Омладинског савјета Републике Српске и народним послаником Огњеном Вукојевићем.
article
За ученике првог, другог и трећег разреда основне школе данас је у Центру за културу изведена едукативна представа “Мирка”, са циљем упознавања малишана о основним правилима безбиједног учешћа у саобраћају.
article
БАЊА ЛУКА – Традиционална републичка превентивна кампања „Ретро је ин! Вози напријед, гледај назад“ озваничена је у четвртак (25. мај 2023.) на бањолучкој тврђави Кастел, гдје се одржава шести по реду међународни фестивал мотоциклиста „Мото фест Бања Лука“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе у периоду од 25. до 31. маја 2023. године провешће превентивну кампању за мотоциклисте, под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“
article
У протеклој седмици пројекат „Кад се живот преокрене“ реализован је у Општинама Шамац, Лопаре и Угљевик као и у Граду Бијељина.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
У Републичком педагошком заводу јуче су изабрани најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају – површине намијењене за кретање бициклиста“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS