Вијести

article
Сутра, 17. децембра 2021. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2022. године.
article
У Општини Пелагићево малишани ОШ „Васа Пелагић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Ученици средње школе завршних разреда у Бијељини имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
У Општини Рибник малишани ОШ „Петар Кочић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
У Зворнику реализован пројекат под називом "Кад се живот преокрене". Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола.
article
Средњошколци у Милићима, ученици трећег и четвртог резреда, данас су присутвовали предавању о безбједности у саобраћају које је у СШЦ "Милутин Миланковић" у Милићима организовала Агенција за безбједност саобраћаја РС кроз пројекат „Када се живот преокрене“.
article
У Општини Језеро малишани ОШ „Вук Карађић“ данас су имали прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Првачићима у основним школама на подручју општине Прњавор јуче су уручени саобраћајни буквари „Пажљивко“ од стране директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Новице Крунић и начелника општине Прњавор, Дарка Томаш. Буквари и сликовнице поклон су од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије за све првачиће Републике Српске.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учешће на трећој националној конфертенцији о безбедности деце као путника која се одржава у Новом Саду.
article
Mинистар унутрашњих послова Србије Александар Вулин и директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић данас су у Основној школи "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву првачићима подијелили бојанке и сликовнице о безбједности саобраћаја.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS