Вијести

article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у мјесецу октобру и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима.
article
Око 160 ученика редњошколског центра "Василије Острошки" на Сокоцу били су данас домаћини Дејану Трнинићу и Николи Торбици и послушали предавање у склопу пројекта "Кад се живот преокрене".
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је јуче на предавању "Безбједност младих у саобраћају"у Палама.
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 4. ОКТОБРА /СРНА/ - У саобраћајним несрећама у Републици Српској у прошлој годину погинула је 101 особа, док је сваке године у броју смртно страдалих лица учешће младих око 30 одсто, изјавио је данас у Источном Сарајеву представник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Никола Торбица.
article
Превентивне активности које се реализују у склопу кампање „Опрезни пазе на пружне прелазе“ након неколико локалних заједница, настављена је и у Бањој Луци радним састанаком у Градској управи.
article
Средњошколци су имали прилику да послушају причу Бојана Шувире, особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке телесне повреде и трајни инвалидитет. "Лична прича Бојана Шувире" приказала је последице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.
article
Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач поздравио је данас активности града Приједора и Полицијске управе Приједор и других субјеката на обиљежавању Европске недјеље мобилности и Дана без аутомобила.
article
У оквиру Европске седмице мобилности, на Тргу Крајине најмлађи су се данас на полигону спретности такмичили у вожњи бицикла. Ријеч је о активности коју организује Град Бања Лука у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја и Ауто – мото савезом Републике Српске, који су за оне најспретније обезбиједили пригодне награде (прво мјесто бицикл, а за друго и треће руксаке).
article
Општина Милићи у сриједу (21. септембар 2022.) је била домаћин међународне манифестације "Европска недеља мобилности", у оквиру које су Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске (РС), Ауто-мото савез (АМС) РС, Полицијска станица Милићи и Ауто-мото друштво "Милићи" организовали рад са најрањивијим категоријама учесника у саобраћају - малишанима из вртића, основцима и средњошколцима.
article
Дан безбједости саобраћаја данас је обиљежен у општини Милићи. Едукативна предавања за дјецу из ПУ "Полетарац", ученике основне и средње школе, ликовна колонија, полигон спретности, симултано превртање и друге активности данас су биле на програму. Организатор је Општина Милићи у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја РС, ПС Милићи, ОШ "Алекса Јакшић" Милићи, СШЦ "Милутин Миланковић" Милићи и ПУ "Полетарац" Милићи - најављено је из општине Милићи.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS