Вијести

article
Представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у понедјељак 05. јануара 2014. године посјетили су Удружењуе са Dawn синдромом. Том приликом директор Агенције Милија Радовић поводом новогодишњих и божићних празника дјеци и одраслим са Dawn синдромом уручио је скромне поклоне и едукативну литературу везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
У мају 2015. године од покровитељством Уједињених нација обиљежиће се трећа недјеља безбједности саобраћаја. У складу са глобалним планом неопходно је да доставимо нашим лидерима "Дјечију декларацију" на потпис и самим тим преузимање обавезе а са циљем да се заштите дјеца у саобраћају.
article
У четвртак 25.12.2014. у позоришној дворани културног центра у Источном Сарајеву, а у организацији Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске, одржане су двије представе „Мирка“ којим су присуствовали ученици 2. и 3. разреда основних школа Петар Петровић Његош и Свети Сава из Источног Новог Сарајева односно Источне Илиџе. Представа „Мирка“ је образовна представа намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У периоду од 15. децембра 2014. године до 31. јануара 2015. године у Републици Српској провешће се превентивна кампања под називом „СТОП АЛКОХОЛУ НА ТОЧКОВИМА“. Тим поводом, јуче 24. децембра 2014. године, у центру Бања Луке у организацији „Буди мушко“ клуб Бања Лука и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржана је улична акција која је привукла пажњу великог броја случајних пролазника.
article
Јуче, у препуној дворани Дјечијег позоришта Републике Српске у Бањој Луци у организацији Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске, одржано је премијерно извођење представе „Мирка“.
article
У периоду од 15. децембра 2014. године до 31. јануара 2015. године Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Инспекторат Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провешће превентивну кампању под називом „СТОП АЛКОХОЛУ НА ТОЧКОВИМА“.
article
Јуче, 11. децембра 2014. године пред препуном салом Центра за спорт и културу општине Фоча одржана је предпремијера представе „Мирка“. Том приликом дјеци су уручене сликовнице везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 30. и 31. октобра 2014. године организовали су III међународну научно-стручну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2014. години реализовала је пројекат представе, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста. Представа „Мирка“ је образовна представа намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS