Одржана обука за све запослене у ЈЛС посвећена безбједности саобраћаја

Одржана обука за све запослене у ЈЛС посвећена безбједности саобраћаја

У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су онлајн обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“.

Извођачи обуке били су представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Саобраћајног факултета у Добоју.

Обука се одржала 30. и 31. маја 2024. године, а намијењена је запосленима у јединицама локалне самоуправе који су ангажовани на пословима и активностима везаним за координацију, праћење и промоцију безбједности саобраћаја као и израду и провођење стратешких докумената из ове области на нивоу јединица локалне самоуправе, као и запосленим у свим полицијским управама Републике Српске.

Програм обуке је осмишљен тако да учесницима пружи основне информације о значају мјерења индикатора безбједности саобраћаја кроз упоредну анализу према полицијским управама у Репблици Српској и практичне примјере мјерења индикатора безбједности саобраћаја на локалном нивоу.

Организација обуке на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“ представља наставак изузетно успјешне сарадње Министарства управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS