Aгенција за безбједност саобраћаја подржала манифестацију "Конференција беба" у Општини Језеро

Aгенција за безбједност саобраћаја подржала манифестацију

Манифестацију је отворила начелница општине Снежана Ружичић, која је истакла значај породице. Она је навела да је општина Језеро издвојила укупно 10.000 КМ за 21 бебу рођену у 2022, 2023 и 2024. години.

Ружичићева је захвалила свим спонзорима који су помогли да манифестација буде обогаћена многобројним садржајима и поклонима, као и Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске која је ове године обезбиједила три аутосједалице, а општина Језеро је финансирала куповину још три, те су тако обухваћене све бебе рођене у овој години до Видовдана.

Мајка четворо дјеце Санела Зец рекла је да се њени малишани радују манифестацији јер је то прилика да уживају у разноврсним садржајима прилагођеним њиховом узрасту. "Родитељство је предивно искуство, и то је највеће богатство, које се не може купити, тако да бих поручила женама да се одлуче на рађање, односно да проширују своју породицу", нагласила је Зец. Представник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Горан Бошњак рекао је да су као подршку манифестацији додијелили три аутосједалице, желећи да пошаљу поруку родитељима о значају безбједности дјеце у саобраћају. Покровитељ и организатор шесте манифестације "Конференција беба" је општина Језеро, која је обезбиједила пригодне поклоне, као и спонзори. Дјецу је забављао аниматор.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS