Изабрани најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају – површине намијењене за кретање бициклиста“.

Изабрани најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају – површине намијењене за кретање бициклиста“.

У Републичком педагошком заводу јуче су изабрани најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају – површине намијењене за кретање бициклиста“.

Ауто-мото савез Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са Републичким педагошким заводом, а у склопу републичког саобраћајно-образовног такмичења „Дјеца у саобраћају 2023“ које се традиционално одржава у мају мјесецу, расписали су у фебруару мјесецу конкурс за израду најбољих ученичких радова на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају површине намијењене за кретање бициклиста“.

Наведени конкурс био је отворен од 22. фебруара до 30. априла 2023. године, и на њему су могли да учествују ученици основних школа Републике Српске, узраста од 10 до 12 година. Конкурс је био наградног карактера, а награде ће бити додијељене за: три најбоља литерарна рада (плакат/пано) и три најбоља ликовна рад.

Ауторе најбољих радова Републички педагошки завод обавјестиће у току наредне седмице.

Најбољи ликовни и литерарни радови биће изложени, док ће најбољи литерарни радови бити и  прочитани у склопу републичко саобраћајно-образовног такмичења „Дјеца у саобраћају 2023“ које ће се одржати у Бањи Врућици 31. маја и 01. јуна 2023. године.  Том приликом ауторима најбољих радова биће додјељене награде.

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS